Next stop: Aspen – de farmaceutische industrie

jan 5, 2015   //   by dutchsolo   //   Nieuws  //  Reacties uitgeschakeld voor Next stop: Aspen – de farmaceutische industrie

aspenoss_newNiet het vermaarde Amerikaanse wintersportgebied, maar in dit geval Aspen Oss B.V.
Ik ben in november 2014 begonnen, de opdracht loopt in principe een jaar.

Voelt ook een beetje als thuiskomen, want onder bij het toenmalige N.V. Organon heb ik in 2007 al eens 9 maanden een opdracht mogen uitvoeren op het gebied van IT inkoop.
Dat is nog steeds een deel van wat ik nu doe, maar het is nu veel breder want met projecten op HR gebied, MRO (Maintenance, Repair & Overhaul), facilitair en in brede zin alle indirecte kosten is deze opdracht een kolfje naar mijn hand. De verschillende disciplines vereisen ruime inkoopervaring en vaak een andere aanpak.

Het weerzien met (oud-)collega’s is warm en leuk, ook al moet er hard gewerkt worden. Aspen Oss staat voor nieuwe uitdagingen in deze snel veranderende wereld van de internationale farmaceutische industrie. Ben blij dat ik daar mijn steentje aan kan bijdragen!

Comments are closed.

UA-5185587-3