Over Goodbuy

Zelfstandig ondernemerschap

Na enkele jaren rondgelopen te hebben met het idee om voor mezelf te beginnen, heb ik dan ook in 2010 de knoop doorgehakt. Zeker met een economische crisis die bedrijven dwingt zich te focussen op hun uitgaven, is verantwoord maar creatief inkopen om kosten te vermijden dan wel te verlagen van groot belang.

Samenwerken

Ondertussen heb bij diverse ondernemingen als interimmer succesvolle projecten mogen uitvoeren. Helaas kan ik daarover niet over in detail treden, maar dat ik mijn inzet voor deze bedrijven ruim heb terugverdiend staat buiten kijf.
Daarnaast is het mijn doel om ook het MKB, waar de inzet van interimmers nog niet gebruikelijk is, te overtuigen dat de inzet van een professionele inkoper ook bij hen een gunstig resultaat op zal leveren bij het terugdringen van overhead-kosten.  Dit doe ik dan op part-time basis en maak ik vaak gebruik van mijn netwerk om snel inzicht en specifieke kennis te krijgen over de bewuste branche.

GoodBuy is vanzelfsprekend in het bezit van een geldige VAR WUO verklaring en Verklaring Omtrent Gedrag (goed natuurlijk).

UA-5185587-3