Presentaties… en de resultaten

nov 23, 2011   //   by dutchsolo   //   Nieuws  //  No Comments

Zowel de presentatie bij de NTV als ook die bij Staples waren goed bezocht en gevolgd!

De resultaten zijn dat de Werkgroep Inkoop NTV uitgebreid zal worden met nieuwe leden. En meer leden is meer inkoop-powerrrrr!
Tenslotte is het opbouwen van de Kracht van het Collectief, met behoud van individualiteit ons streven!

Wat de Staples-beurs zal brengen is nog niet te voorzien. Netwerken, zo heb ik ondervonden, is een langzaam proces en ik mag hopen dat extra naamsbekendheid zal leiden tot interesse binnen het MKB in Nijmegen. En een groeiend besef dat inkopen écht een vak apart is. En daarvoor huur je gewoon een specialist in.
Een aanbouw maken aan je huis doe je er tenslotte ook niet “eventjes bij”. Als je tenminste zelf geen (ZZP) bouwvakker bent 🙂
Helaas is het nog zo dat je voor een aanbouw wel  een vergunning nodig hebt, die je pas krijgt als je plannen weloverdacht, voldoen aan de regels en veilig zijn.
Inkopen kan (en mag) iedereen. Logisch. Maar goed inkopen met aandacht voor de continuïteit van je organisatie is “a different cup of tea”. Goede leveranciers zijn noodzakelijk om een gezonde omzet en winst te genereren.
Daarvoor heeft een professionele inkoper de juiste “gereedschappen” in zijn “toolbox”. Daarmee helpt hij u om de fundamenten en uitbreidingen te bouwen voor groei en stabiliteit.

Reageren is mogelijk, opbouwende kritiek is altijd welkom!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

UA-5185587-3