Project succesvol afgerond

apr 13, 2013   //   by dutchsolo   //   Nieuws  //  No Comments

Aan alle dingen komt een eind, dus ook aan mijn NPR project bij Howden Thomassen.

Veel gedaan, naast het SOx-compliant maken van de Non Product Related inkopen ook tenders mogen uitvoeren voor Transport, Multi Functional Printers (kopieermachines met extra’s) en als klap op de vuurpijl een zeer succesvolle verlenging van het Mobiele Telefonie contract.
In de dagelijkse gang van zaken hoop ik mijn collega’s ook en passant de meerwaarde die Inkoop kan bieden heb kunnen laten zien.
Of het nu ging om het beoordelen van contracten die verlengd moesten worden, het voeren van onderhandelingen of gewoon het sparren met een relatieve buitenstaander over het invullen van hun professionele behoeften.

Strategische oplossingen bedenken, gekoppeld aan mijn pragmatische insteek heeft er voor gezorgd dat ik uiteindelijk tevreden de deur achter me dicht kan doen. Mission accomplished!
Rest me alle collega’s oprecht te bedanken voor hun vertrouwen en gezelligheid, ik zal jullie missen …

Uitstapje HTC, mei 2012

HTC Inkoop collega’s

Comments are closed.

UA-5185587-3